Nieuws

 • Hattem laat zich zien op de Internationale Hanzedagen

  Van 21 tot en met 24 juni 2018 zijn de Internationale Hanzedagen in Rostock, Duitsland. Ook Hanzestad Hattem is present op dit grootse evenement.

 • Pilot mengvorm horeca en detailhandel

  In het verlengde van de landelijke pilot van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), heeft de burgemeester besloten een pilot te starten waarbij het voor drankverstrekkende horecabedrijven met vergunning en slijterijen wordt toegestaan om food en non-food te verkopen.

 • Drie kavels in Assenrade in de verkoop

  In de woonwijk Assenrade zijn drie vrije kavels in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van de gemeente inschrijven voor een of meerdere kavels. Een loting door de notaris bepaalt de toewijzing van de kavels. Inschrijven kan tot en met woensdag 4 juli 2018.

 • Benoeming van Roel Rischen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

  De heer Roel Rischen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Jan Willem Wiggers reikte de heer Rischen de bij de onderscheiding behorende versierselen uit.

 • Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

  U heeft als inwoner van gemeente Hattem het recht conform artikel 15 van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.

 • Minder regels

  Bent u wel eens tegen hinderlijke of overbodige regels van de gemeente Hattem aangelopen? Dan horen we dat graag van u! Denk bijvoorbeeld aan regels voor het (ver)bouwen van uw huis, het aanvragen van subsidie of een uitkering of bij de exploitatie van uw bedrijf.

Uitgelicht