Bijeenkomst over gezonde voeding voor kinderen

De Centra voor Jeugd en Gezin van Hattem, Heerde en Epe en Jongeren op Gezond Gewicht Hattem organiseren samen een bijeenkomst voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Tijdens deze avond krijgen ouders informatie over gezonde voeding voor hun kinderen. De bijeenkomst is op dinsdag 2 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Jan Jaspersschool, de Meenthe 28 in Hattem.

Iedereen weet dat gezonde voeding belangrijk is, maar hoe maak je goede keuzes? Hoe ga je om met tussendoortjes? Kies je voor water of frisdrank? En welke producten zijn eigenlijk niet zo goed voor je kinderen en wat is dan een gezond alternatief? Een medewerker van de GGD praat de ouders bij over deze en andere voedingsdilemma’s. Ook kunnen ouders volop vragen stellen over voeding en kunnen zij met elkaar in gesprek over herkenbare voedingskwesties.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Voor de organisatie is het prettig als geïnteresseerden zich van tevoren opgeven. Dat kan door een e-mail te sturen aan info@teamjeugdheerde.nl.