Gemeente Hattem werkt op afspraak

Vanaf 1 februari zijn alle balies van het stadhuis van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend.

Door te werken op afspraak kan de bezoekersstroom beter gepland worden. U hoeft niet meer te wachten: wie een afspraak heeft, is altijd als eerste aan de beurt. Bovendien kunnen medewerkers achter de balies efficiënter werken. Op basis van het aantal afspraken wordt de bezetting van balies gericht ingepland. Medewerkers van de gemeente kunnen de afspraken beter afstemmen met hun andere werkzaamheden en kunnen zich ook beter voorbereiden op de afspraak.

Maak eenvoudig online een afspraak of telefonisch via (038) 443 16 16.

Voor het loket Werk, Inkomen, Zorg en Welzijn kunt u telefonisch een afspraak inplannen of via het afsprakenformulier werk, inkomen, zorg en welzijn.

Openingstijden stadhuis

Alle balies van het stadhuis zijn van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.00 tot 12.30 uur. Burgerzaken is op woensdag en vrijdag extra geopend. Op woensdag van 13.30 tot 17.00 uur met of zonder afspraak en op vrijdag alleen op afspraak van 18.00 tot 20.00 uur. Op vrijdagavond kunt u alleen voor reisdocumenten, rijbewijs en uittreksels bij Burgerzaken terecht.