Zorgverzekering voor Hattemers met een laag inkomen

De gemeente Hattem biedt samen met Menzis een zorgverzekering aan voor inwoners met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum. Naast de collectiviteitskorting betaalt de gemeente ook een deel van de premie.

Op de website www.gezondverzekerd.nl vindt u meer uitleg over de verzekering en de aanvullende pakketten. U leest hier ook hoe u de verzekering kunt aanvragen. Overstappen kan tot 31 december 2018.

Spreekuur

Heeft u advies of hulp nodig bij het overstappen of bij uw keuze? Op vrijdag 30 november van 10.00 - 12.00 uur organiseert Op KO€RS een speciaal spreekuur in de Marke. U kunt ook binnenlopen tijdens het wekelijkse inloopspreekuur op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur. Ook kunt u Op KO€RS bellen om een persoonlijke afspraak te maken via (038) 443 28 81.

Het is handig als u de gegevens van uw huidige zorgverzekering, BSN, inkomensgegevens en DigiD meeneemt naar het spreekuur.