Denk mee over verkeer in Hattem

Uw reactie

De gemeente Hattem werkt aan een nieuw plan voor verkeer en vervoer in de hele gemeente. Het huidige plan is uit 1997 en aan vernieuwing toe. Op ruimtelijk gebied is er namelijk veel veranderd. U, als inwoner of ondernemer, doet dagelijks ervaring op in het verkeer in Hattem. Daarom kunnen wij uw inbreng goed gebruiken voor het plan.

U kunt reageren tot 1 oktober 2017. Alvast bedankt voor uw reactie!

De reacties van de inloopbijeenkomst van 11 juli 2017 en de reacties via onderstaand formulier hebben wij alvast verzameld (tot en met 21 juli).

Reacties (pdf 33 kb)
Reacties op kaart (pdf 2,4 Mb)

Wilt u het formulier liever niet online invullen? Bij de receptie in het stadhuis kunt u een papieren versie van het reactieformulier ophalen.

Van welk(e) vervoersmiddel(en) maakt u het meest gebruik?
Wat zijn voor u de belangrijkste aandachtspunten voor het verkeer en vervoer in Hattem? (meerdere antwoorden mogelijk)
Heeft u suggesties om deze knelpunten op te lossen?