Hulp bij administratie en financiën

Heeft u hulp nodig bij uw administratie en/of uw financiën? U kunt terecht bij Op KO€RS van Stichting Welzijn Hattem.

Kijk voor meer informatie op www.swhattem.nl.

Schuldhulpverlening

Iedereen die schulden heeft kan om hulp vragen. De oorzaak van een schuld hoeft hiervoor nooit een belemmering te zijn. Inwoners van de gemeente Hattem kunnen voor schuldhulpverlening terecht bij de gemeente Zwolle De gemeente zoekt samen met u naar een oplossing voor uw schulden. Ook krijgt u advies over zelfstandig omgaan met geld. Soms bestaat de hulp die u geboden wordt alleen uit advies.

Voordat u contact opneemt met de gemeente Zwolle, moet u eerst contact opnemen met Op KO€RS. De vrijwilligers van Op KO€RS kunnen samen met u bekijken of zij u kunnen helpen met het oplossen van de schulden. Wanneer dit niet het geval is, kunnen zij u helpen met het verzamelen van alle gegevens die nodig zijn om een aanvraag tot schuldhulpverlening bij de gemeente Zwolle in te dienen.